Sfidat, rreziqet dhe të mirat e amnistisë fiskale

Në kulmin e pandemisë së koronavirusit, qeveri ka hedhur për diskutim në debatin publik amnistinë fiskale, një nismë që synon të legalizojë të ardhurat nga puna në të zezë të shqiptarëve brenda vendit dhe atyre që punojnë jashtë. Por pa dyshim një masë që pritet ti garantojë të ardhura shtesë buxhetit të shtetit në këtë moment, kur ka më shumë nevojë se kurrë. Kryeministri Rama ka zbuluar disa nga detajet e kësaj nisme, e cila do të kalojë me shpejtësi në diskutimin në parlament, për tu miratuar brenda këtij muaji.

Të ftuar: Profesor Anastas Angjeli, ish-ministër i Financave; Dashamir Shehi, ish-ministër i Punës dhe ekonomist; Maksim Caslli, drejtor ekzekutiv i Deloitte Albania and Kosovo dhe Edvin Libohova, ekspert për ekonominë.