Shabani: Kurti po bën të njëjtat gabime të Thaçit dhe Mustafës, qytetarët kërkojnë ndryshim

Përditësuar më: 14/11/2021, ora 21:28

Shabani: Kurti po bën të njëjtat gabime të Thaçit dhe Mustafës, qytetarët kërkojnë ndryshim

Përditësuar më: 14/11/2021, ora 21:28

Gazetarët Xhevahir Qardaku dhe Zekeria Shabani në Prishtinë diskutojnë për domethënien politike të zgjedhjeve vendor e që u mbyllën në Kosovë.

Shabani: Kurti po bën të njëjtat gabime të Thaçit dhe Mustafës, qytetarët kërkojnë ndryshim

Përditësuar më: 14/11/2021, ora 21:28

Gazetarët Xhevahir Qardaku dhe Zekeria Shabani në Prishtinë diskutojnë për domethënien politike të zgjedhjeve vendor e që u mbyllën në Kosovë.