Shahu, gjimnastika e trurit

Publikuar më: 1/7/2022, ora 08:43

Shahu, gjimnastika e trurit

Publikuar më: 1/7/2022, ora 08:43

Shahu është një sport i mendjes dhe strategjisë, i cili ka efekt jashtëzakonisht pozitiv edhe te fëmijët që mësojnë ta luajnë. I ftuar në Dita Jonë ishte kampioni i Shqipërisë Landi Pasku për të folur mbi arritjet e tij individuale në shah dhe dobinë që kjo lojë.

Shahu, gjimnastika e trurit

Publikuar më: 1/7/2022, ora 08:43

Shahu është një sport i mendjes dhe strategjisë, i cili ka efekt jashtëzakonisht pozitiv edhe te fëmijët që mësojnë ta luajnë. I ftuar në Dita Jonë ishte kampioni i Shqipërisë Landi Pasku për të folur mbi arritjet e tij individuale në shah dhe dobinë që kjo lojë.