Shano: Basha dhe grupi i tij, deri në 9 shtator ishin “belly dancers” të Berishës

Përditësuar më: 14/1/2022, ora 10:10

Shano: Basha dhe grupi i tij, deri në 9 shtator ishin “belly dancers” të Berishës

Përditësuar më: 14/1/2022, ora 10:10

Edhe për analistin Dritan Shano, shqetësues është fakti që vendi sot nuk ka opozitë. Në studion e Absolut 4 ai tha se dhuna burokratike mbi mendimin ndryshe në PD ka nisur që pas 25 prillit, për të degjeneruar më 8 janar në dhunë fizike. Sipas tij askush nuk mund ta mbajë partinë me dhunë dhe askush nuk mund ta marrë me dhunë.

Shano: Basha dhe grupi i tij, deri në 9 shtator ishin “belly dancers” të Berishës

Përditësuar më: 14/1/2022, ora 10:10

Edhe për analistin Dritan Shano, shqetësues është fakti që vendi sot nuk ka opozitë. Në studion e Absolut 4 ai tha se dhuna burokratike mbi mendimin ndryshe në PD ka nisur që pas 25 prillit, për të degjeneruar më 8 janar në dhunë fizike. Sipas tij askush nuk mund ta mbajë partinë me dhunë dhe askush nuk mund ta marrë me dhunë.