Shano: Ky parlament bëri atë që “i deshi qejfi” mazhorancës

Analisti Dritan Shano pohoi në “Absolut 4” se parlamenti ka bërë nga fillimi deri në fund, atë që ka dashur. Sipas tij, vendimi për daljen e opozitës nga Kuvendi ishtë një vendim unanim por që nuk rezultoi i suksesshëm sepse këputja me mandatet ndodhi, por nuk ndodhi me aktorët dhe me mënyrën e të bërit politikë.