Shano: Nuk është ulur papunësia, por popullsia – A2

Shano: Nuk është ulur papunësia, por popullsia

Analisti dhe eksperti i ekonomisë, Dritan Shano, i ftuar në “Ditari” në A2, komentoi deklaratat e kryeministrit Edi Rama gjatë ditës së dytë të Kongresit të Partisë Socialiste, ku foli për ulje të papunësisë, amnisti fiskale dhe rritjen e pagës minimale në vend.