Shano: Pengesat që do të na i zgjidhë “Open Balkan”, janë të tejkaluara tashmë

Publikuar më: 4/11/2021, ora 22:28

Shano: Pengesat që do të na i zgjidhë “Open Balkan”, janë të tejkaluara tashmë

Publikuar më: 4/11/2021, ora 22:28

Eksperti i ekonomisë, Dritan Shano, deklaroi në studion e “Absolut 4” se pengesat që pretendon të zgjidhë “Open Balkan”, janë të tejkaluara tashmë nga biznesi dhe qytetarët.

Shano: Pengesat që do të na i zgjidhë “Open Balkan”, janë të tejkaluara tashmë

Publikuar më: 4/11/2021, ora 22:28

Eksperti i ekonomisë, Dritan Shano, deklaroi në studion e “Absolut 4” se pengesat që pretendon të zgjidhë “Open Balkan”, janë të tejkaluara tashmë nga biznesi dhe qytetarët.