Sharje dhe akuza në parlament, Çela: Politikanët s’e shikojnë fatin e tyre të varur nga qytetarët, por nga liderët

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 20:27

Sharje dhe akuza në parlament, Çela: Politikanët s’e shikojnë fatin e tyre të varur nga qytetarët, por nga liderët

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 20:27

Në emisionin Debat me Alba Alishanin në A2 CNN, ku u diskutua për gjuhën e politikanëve shqiptarë, specialisti i komunikimit, Erlis Çela, u shpreh se deputetët në Kuvend nuk e shikojnë fatin e tyre të varur nga qytetarët, mjafton që ata të bëjnë një performancë të mirë para liderëve të partisë.

Sharje dhe akuza në parlament, Çela: Politikanët s’e shikojnë fatin e tyre të varur nga qytetarët, por nga liderët

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 20:27

Në emisionin Debat me Alba Alishanin në A2 CNN, ku u diskutua për gjuhën e politikanëve shqiptarë, specialisti i komunikimit, Erlis Çela, u shpreh se deputetët në Kuvend nuk e shikojnë fatin e tyre të varur nga qytetarët, mjafton që ata të bëjnë një performancë të mirë para liderëve të partisë.