Shatërvani fatsjellës, udhëheqësit e G20 arrijnë marrëveshje për klimën

Publikuar më: 1/11/2021, ora 10:15

Shatërvani fatsjellës, udhëheqësit e G20 arrijnë marrëveshje për klimën

Publikuar më: 1/11/2021, ora 10:15

Udhëheqësit e 20 vendeve më të industrializuara të botës arrin në Romë një marrëveshje për çështjen më të rëndësishme në agjendën e atyre, atë për ndryshimet klimatike, duke vendosur një tavan për ngrohjen globale në 1,5 gradë celsius dhe duke u angazhuar në emetime zero deri në mesin e këtij shekulli. Producentja e lajmeve ndërkombëtare në A2 CNN, Rosalba Bejdo, sjelle detajet e takimit dhe vendimet e tjera që u morën

Shatërvani fatsjellës, udhëheqësit e G20 arrijnë marrëveshje për klimën

Publikuar më: 1/11/2021, ora 10:15

Udhëheqësit e 20 vendeve më të industrializuara të botës arrin në Romë një marrëveshje për çështjen më të rëndësishme në agjendën e atyre, atë për ndryshimet klimatike, duke vendosur një tavan për ngrohjen globale në 1,5 gradë celsius dhe duke u angazhuar në emetime zero deri në mesin e këtij shekulli. Producentja e lajmeve ndërkombëtare në A2 CNN, Rosalba Bejdo, sjelle detajet e takimit dhe vendimet e tjera që u morën