SHBA aprovon dozën e tretë, vaksinë përforcuese për të moshuarit dhe të rrezikuarit

Publikuar më: 18/9/2021, ora 16:29

SHBA aprovon dozën e tretë, vaksinë përforcuese për të moshuarit dhe të rrezikuarit

Publikuar më: 18/9/2021, ora 16:29

Tre doza anticovid rekomandohen tani për disa amerikanë që kanë marrë vaksinën Pfizer. Këshilltarët e FDA votuan për aprovimin e një doze përforcuese imuniteti për qytetarët mbi 65 vjeç. Vota pro erdhi pas orëve me debat dhe argumente si dhe pas votës jo për amerikanët mbi 16 vjeç.

SHBA aprovon dozën e tretë, vaksinë përforcuese për të moshuarit dhe të rrezikuarit

Publikuar më: 18/9/2021, ora 16:29

Tre doza anticovid rekomandohen tani për disa amerikanë që kanë marrë vaksinën Pfizer. Këshilltarët e FDA votuan për aprovimin e një doze përforcuese imuniteti për qytetarët mbi 65 vjeç. Vota pro erdhi pas orëve me debat dhe argumente si dhe pas votës jo për amerikanët mbi 16 vjeç.