SHBA aprovon “Remdesivir”, ilaçi ndihmon në trajtimin e pacientëve me Covid-19

Administrata amerikane për Ushqimin dhe Ilaçet, autorizoi për përdorim emergjent, ilaçin antiviral eksperimental “Remdesivir” për trajtimin e pacientëve me Covid-19.