“SHBA-BE në një linjë”, deputeti i VV: E vlerësojmë këtë dhe nuk kemi asnjë kundërshti

Publikuar më: 19/9/2023, ora 15:38

“SHBA-BE në një linjë”, deputeti i VV: E vlerësojmë këtë dhe nuk kemi asnjë kundërshti

Publikuar më: 19/9/2023, ora 15:38

Adnan Rrustemi, deputet i Vetëvendosjes, në Ditarin e orës 13:00 në A2 CNN.

“SHBA-BE në një linjë”, deputeti i VV: E vlerësojmë këtë dhe nuk kemi asnjë kundërshti

Publikuar më: 19/9/2023, ora 15:38

Adnan Rrustemi, deputet i Vetëvendosjes, në Ditarin e orës 13:00 në A2 CNN.