SHBA dhe BE: Protesta të jetë paqësore – A2

SHBA dhe BE: Protesta të jetë paqësore

Një ditë para protestës së opozitës vjen edhe reagimi i ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimit Europian.