SPECIALE A2/ SHBA, fjalimet e humbjes në 30 vjet

Refuzimi i Presidentit amerikan Donald Trump për të pranuar humbjen dhe akuzat për manipulim të zgjedhjeve kumbuan rëndë në Amerikën e pamësuar me situtata të tilla, ku historikisht transferimi i pushtetit ka ardhur i patrazuar.