SHBA mbështet Lajçak: Jemi në të njëjtën linjë, angazhim urgjent në dialog

Publikuar më: 19/9/2023, ora 16:23

SHBA mbështet Lajçak: Jemi në të njëjtën linjë, angazhim urgjent në dialog

Publikuar më: 19/9/2023, ora 16:23

Shtetet e Bashkuara ofrojnë mbështetjen për të dërguarin e posaçëm të BE për dialogun, Miroslav Lajcak, pas akuzave të kryeministrit Kurti, se ai po mban anën e Serbisë. Zyrtari europian tha se SHBA dhe BE janë në një linjë sa i përket Ballkanit, ndërsa këshilltari i lartë i DASH, Derek Chollet kërkoi angazhim urgjent për dialogun.

SHBA mbështet Lajçak: Jemi në të njëjtën linjë, angazhim urgjent në dialog

Publikuar më: 19/9/2023, ora 16:23

Shtetet e Bashkuara ofrojnë mbështetjen për të dërguarin e posaçëm të BE për dialogun, Miroslav Lajcak, pas akuzave të kryeministrit Kurti, se ai po mban anën e Serbisë. Zyrtari europian tha se SHBA dhe BE janë në një linjë sa i përket Ballkanit, ndërsa këshilltari i lartë i DASH, Derek Chollet kërkoi angazhim urgjent për dialogun.