SHBA nuk do t’i njohë referendumet ruse në Ukrainë

Publikuar më: 21/9/2022, ora 15:40

SHBA nuk do t’i njohë referendumet ruse në Ukrainë

Publikuar më: 21/9/2022, ora 15:40

Autoritete të instaluara nga Moska në territoret e pushtuara kanë planifikuar mbajtjen e referendumeve për çështjen e bashkimit me Rusinë në datat 23 deri në 27 shtator. Shtetet e Bashkuara dhe liderët europianë thanë se kundërshtojnë kategorikisht planet, që sipas tyre përbëjnë shkelje të kartës së OKB.

SHBA nuk do t’i njohë referendumet ruse në Ukrainë

Publikuar më: 21/9/2022, ora 15:40

Autoritete të instaluara nga Moska në territoret e pushtuara kanë planifikuar mbajtjen e referendumeve për çështjen e bashkimit me Rusinë në datat 23 deri në 27 shtator. Shtetet e Bashkuara dhe liderët europianë thanë se kundërshtojnë kategorikisht planet, që sipas tyre përbëjnë shkelje të kartës së OKB.