SHBA po mendon të dërgojë Forcat Speciale në Ukrainë

Publikuar më: 23/5/2022, ora 16:31

SHBA po mendon të dërgojë Forcat Speciale në Ukrainë

Publikuar më: 23/5/2022, ora 16:31

Pentagoni dhe Departamenti Amerikan i Shtetit po vlerësojnë mundësinë e dërgimit të Forcave Speciale në Kiev për të ruajtur ambasadën e sapo rihapur në kryeqytetin ukrainas. Këtë e tha zëdhënësi i Departamentit të Mbrojtjes, John Kirby për Washington Post, duke konfirmuar kështu pretendimet e Wall Street Journal, në artikullin e publikuar një ditë më parë.

SHBA po mendon të dërgojë Forcat Speciale në Ukrainë

Publikuar më: 23/5/2022, ora 16:31

Pentagoni dhe Departamenti Amerikan i Shtetit po vlerësojnë mundësinë e dërgimit të Forcave Speciale në Kiev për të ruajtur ambasadën e sapo rihapur në kryeqytetin ukrainas. Këtë e tha zëdhënësi i Departamentit të Mbrojtjes, John Kirby për Washington Post, duke konfirmuar kështu pretendimet e Wall Street Journal, në artikullin e publikuar një ditë më parë.