SHÇBA: Shpërdorimi dhe korrupsioni, fenomenet më tipike në polici

Shpërdorimi i detyrës por edhe korrupsioni nuk janë dicka e re kur flitet për Policinë e Shtetit. I fundit por jo vetëm, Artan Shkëmbi, dekonspiroi operacione dhe u desh që indiciet e autoriteteve gjermane të sillnin pezullimin e më pas hetimin ndaj tij.