Shehi: Më trishton që SHBA i var medalje Ramës, nuk kanë njeri me të cilin të flasin nga opozita

Përditësuar më: 8/12/2021, ora 11:15

Shehi: Më trishton që SHBA i var medalje Ramës, nuk kanë njeri me të cilin të flasin nga opozita

Përditësuar më: 8/12/2021, ora 11:15

Përplasjet në Partinë Demokratike, sipas kreut të LZHK-së Dashamir Shehi, po favorizojnë në fakt rrugën e mazhorancës dhe në veçanti të qeverisë socialiste të drejtuar nga Edi Rama. Ajo që është më e rëndë, sipas tij, është që krisja midis Berishës dhe Bashës ka bërë që opozita të humbasë edhe mbështetjen reale e partnerit strategjik më të rëndësishëm të Shqipërisë.

Shehi: Më trishton që SHBA i var medalje Ramës, nuk kanë njeri me të cilin të flasin nga opozita

Përditësuar më: 8/12/2021, ora 11:15

Përplasjet në Partinë Demokratike, sipas kreut të LZHK-së Dashamir Shehi, po favorizojnë në fakt rrugën e mazhorancës dhe në veçanti të qeverisë socialiste të drejtuar nga Edi Rama. Ajo që është më e rëndë, sipas tij, është që krisja midis Berishës dhe Bashës ka bërë që opozita të humbasë edhe mbështetjen reale e partnerit strategjik më të rëndësishëm të Shqipërisë.