Shehi: Nëse nuk ndryshojmë sistemin zgjedhor, kemi shumë pak shanse para një kundërshtari si PS dhe Edi Rama

Publikuar më: 12/9/2023, ora 21:01

Shehi: Nëse nuk ndryshojmë sistemin zgjedhor, kemi shumë pak shanse para një kundërshtari si PS dhe Edi Rama

Publikuar më: 12/9/2023, ora 21:01

Kreu i LZHK-së, Dashamir Shehi, i ftuar në “Debat” nga Alba Alishani ka folur mbi nismën e partive të vogla për ndryshimin e sistemit zgjedhor, duke mbledhur firmat e 31 deputetëve për referendum. Sipas Shehit kjo është një nismë e domosdoshme, si e vetmja rrugë për të mposhtur një kundërshtar si Partia Socialiste dhe Edi Rama.

Shehi: Nëse nuk ndryshojmë sistemin zgjedhor, kemi shumë pak shanse para një kundërshtari si PS dhe Edi Rama

Publikuar më: 12/9/2023, ora 21:01

Kreu i LZHK-së, Dashamir Shehi, i ftuar në “Debat” nga Alba Alishani ka folur mbi nismën e partive të vogla për ndryshimin e sistemit zgjedhor, duke mbledhur firmat e 31 deputetëve për referendum. Sipas Shehit kjo është një nismë e domosdoshme, si e vetmja rrugë për të mposhtur një kundërshtar si Partia Socialiste dhe Edi Rama.