Shehu: Sektori i teknologjisë së avancuar e ndjen mungesën e punonjësve të kualifikuar

Publikuar më: 21/4/2021, ora 22:17

Shehu: Sektori i teknologjisë së avancuar e ndjen mungesën e punonjësve të kualifikuar

Publikuar më: 21/4/2021, ora 22:17

Adrian Shehu, drejtues i kompanisë TCN, theksoi nw “A2 Business” se “situata e pandemisë solli reduktim të punësimit, volumi i bizneseve u ul dhe si pasojë, bizneset që mendojnë se do të ketë rritje, po e shoqërojnë me rritje punësimi”.

Shehu: Sektori i teknologjisë së avancuar e ndjen mungesën e punonjësve të kualifikuar

Publikuar më: 21/4/2021, ora 22:17

Adrian Shehu, drejtues i kompanisë TCN, theksoi nw “A2 Business” se “situata e pandemisë solli reduktim të punësimit, volumi i bizneseve u ul dhe si pasojë, bizneset që mendojnë se do të ketë rritje, po e shoqërojnë me rritje punësimi”.