Shehu: Vaksinat e para nuk erdhën në mënyrë legale nga një vend i BE. Në Gjermani ka nisur hetimi

Tritan Shehu, ish-ministër i Shëndetësisë, u shpreh në Absolut 4 se dozat e para të vaksinave ndaj koronavirusit nuk kanë ardhur në mënyrë legale nga një vend i BE.

Ai theksoi se Gjermania e mohoi një gjë të tillë dhe se në këtë shtet tashmë ka nisur një hetim për këtë çështje.