“SHELL ka zbuluar sasi të mëdha nafte dhe gazi në Shqipëri”, Rama nga Holanda: Ndryshon të ardhmen tonë dhe të Europës

Publikuar më: 5/7/2022, ora 19:18

“SHELL ka zbuluar sasi të mëdha nafte dhe gazi në Shqipëri”, Rama nga Holanda: Ndryshon të ardhmen tonë dhe të Europës

Publikuar më: 5/7/2022, ora 19:18

Kompania holandeze SHELL ka zbuluar sasi të mëdha nafte dhe gazi në vendin tonë. Lajmin e dha kryeministri Edi Rama në takimin me përfaqësues të biznesit holandez që operojnë në Shqipëri, si dhe me investitorë të rinj potencialë. Në fjalën e tij, kreu i qeverisë theksoi se ky zbulim do të ndikojë në të ardhmen e vendit tonë dhe atë energjetike të Europës.

“SHELL ka zbuluar sasi të mëdha nafte dhe gazi në Shqipëri”, Rama nga Holanda: Ndryshon të ardhmen tonë dhe të Europës

Publikuar më: 5/7/2022, ora 19:18

Kompania holandeze SHELL ka zbuluar sasi të mëdha nafte dhe gazi në vendin tonë. Lajmin e dha kryeministri Edi Rama në takimin me përfaqësues të biznesit holandez që operojnë në Shqipëri, si dhe me investitorë të rinj potencialë. Në fjalën e tij, kreu i qeverisë theksoi se ky zbulim do të ndikojë në të ardhmen e vendit tonë dhe atë energjetike të Europës.