Shembet teatri/ Qytetarët dhe artistët, qëndresë para sheshit kryesor

Gazetarja e A2, Klementina Cenkollari, jep detaje nga situata në Bulevard, aty ku Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit vijon qëndresën e saj, edhe pas prishjes së godinës.