Shembja e teatrit dhe “manovrat” politike

Publikuar më: 29/7/2019, ora 09:24

Shembja e teatrit dhe “manovrat” politike

Publikuar më: 29/7/2019, ora 09:24

Merita Haklaj, producente e A2 CNN, komenton aktualitetin politik në vend