Shembja e Teatrit/ Operacioni nën rrethim policor, forcë dhe piper drejt artistëve

Pas 27 muajsh debati publik dhe qëndrese të dhjetra artistëve e aktivistëve në mbrojtje të tij, mëngjesin e së dielës godina e Teatrit Kombëtar pushoi së eksiztuari.