Shembja e Teatrit, Veliaj për A2 CNN: Nuk tërhiqemi. Teatër, dërgimi në Kushtetuese

Publikuar më: 29/7/2019, ora 13:35

Shembja e Teatrit, Veliaj për A2 CNN: Nuk tërhiqemi. Teatër, dërgimi në Kushtetuese

Publikuar më: 29/7/2019, ora 13:35

Protestat nuk e kanë lëkundur bashkinë apo qeverinë nga ndërtimi i një godine të re teatri dhe shembja e atij ekzistues.