Shën Valentini, festa që pushtoi Tiranën me zemra

Kryeqyteti është zgjuar me ngjyrën e pasionit këtë të enjte. Zemrat, muzika romantike dhe trëndafilat ishin simbolet më të dukshme edhe këtë mëngjes.