Shëndetësia falas, Gjata: Për sistemin e mbulimit universal, 7 vite janë pak

Publikuar më: 31/3/2021, ora 21:21

Shëndetësia falas, Gjata: Për sistemin e mbulimit universal, 7 vite janë pak

Publikuar më: 31/3/2021, ora 21:21

Arben Gjata, shef i Shërbimit të Kirurgjisë, u shpreh në “A2 Business” se “për sistemin e mbulimit universal të shëndetësisë, 7 vite janë pak sepse duhet marrë parasysh si ishte shëndetësia para 7 vitesh dhe nevojat që kishte”.

Shëndetësia falas, Gjata: Për sistemin e mbulimit universal, 7 vite janë pak

Publikuar më: 31/3/2021, ora 21:21

Arben Gjata, shef i Shërbimit të Kirurgjisë, u shpreh në “A2 Business” se “për sistemin e mbulimit universal të shëndetësisë, 7 vite janë pak sepse duhet marrë parasysh si ishte shëndetësia para 7 vitesh dhe nevojat që kishte”.