Shëndeti mendor i fëmijëve, pandemia shkaktoi panik, ankth dhe stres te të vegjlit

Publikuar më: 16/10/2021, ora 14:16

Shëndeti mendor i fëmijëve, pandemia shkaktoi panik, ankth dhe stres te të vegjlit

Publikuar më: 16/10/2021, ora 14:16

Pasojave të izolimit dhe të frikës nga virusi nuk i kanë shpëtuar as fëmijët. Psikiatrit po përballen me shtimin pacientëve të vegjël që përjetojnë ankth, stres, mbyllje në vetvete, deri dhe probleme serioze.

Shëndeti mendor i fëmijëve, pandemia shkaktoi panik, ankth dhe stres te të vegjlit

Publikuar më: 16/10/2021, ora 14:16

Pasojave të izolimit dhe të frikës nga virusi nuk i kanë shpëtuar as fëmijët. Psikiatrit po përballen me shtimin pacientëve të vegjël që përjetojnë ankth, stres, mbyllje në vetvete, deri dhe probleme serioze.