Shëndeti mendor në pandemi, koronavirusi shton stresin. 1 në 2 persona me ankth

Pandemia e koronavirusit po ndikon frikshëm në shëndetin mendor të popullsisë. 1 në 2 persona po përjetojnë ankth për shkak të frikës nga virusi dhe pasojave që mund të shkaktojë ai.