Shëndeti mendor, psikiatri: Trajtohen vetëm ata me kartelë, shoqëria t’i denoncojë

Publikuar më: 18/11/2021, ora 12:29

Shëndeti mendor, psikiatri: Trajtohen vetëm ata me kartelë, shoqëria t’i denoncojë

Publikuar më: 18/11/2021, ora 12:29

Trajtimi i personave me probleme të shëndetit mendor, është një sfidë për institucionet e shëndetësisë në vendin tonë, fakt të cilin e tregon edhe numri i lartë i personave me probleme mendore që qarkullojnë të lirë dhe pa mjekim.

Shëndeti mendor, psikiatri: Trajtohen vetëm ata me kartelë, shoqëria t’i denoncojë

Publikuar më: 18/11/2021, ora 12:29

Trajtimi i personave me probleme të shëndetit mendor, është një sfidë për institucionet e shëndetësisë në vendin tonë, fakt të cilin e tregon edhe numri i lartë i personave me probleme mendore që qarkullojnë të lirë dhe pa mjekim.