Shëndeti në punë, si të kujdesemi për veten gjatë orarit në zyrë

Specialisti i Shëndetit Publik, Manush Thanasi ishte i ftuar në Dita Jonë në A2 ku foli për kulturën fizike dhe shëndetin në punë.