Shëndeti publik, obeziteti dhe sëmundjet kardiovaskulare

Specialisti i shëndetit publik, Dr. Manush Thanasi ishte këtë të premte i ftuar në “Dita Jonë” për të folur për disa nga shkaqet kryesore të sëmundjeve kardiovaskulare dhe obezitetit.

Dr. Thanasi foli për rëndësinë e kulturës fizike si dhe për stresin, yndyrat ne gjak, aerobinë dhe rolin e saj.