Shengeni Ballkanik, lehtësi në lëvizjen e mallrave dhe njerëzve – A2

Shengeni Ballkanik, lehtësi në lëvizjen e mallrave dhe njerëzve

  • LAJMI I FUNDIT | Lëkundje të forta tërmeti në Tiranë
  • LAJMI I FUNDIT | Sipas IGJEUM, magnituda është 4.8 e shkallës Rihter
  • LAJMI I FUNDIT | Lëkundje të forta tërmeti në Tiranë