“Shenjoi një epokë”, Joe Biden udhëheq homazhet për Mbretëreshën e Anglisë

Publikuar më: 9/9/2022, ora 09:52

“Shenjoi një epokë”, Joe Biden udhëheq homazhet për Mbretëreshën e Anglisë

Publikuar më: 9/9/2022, ora 09:52

Një lum mesazhesh ngushëllimi vërshoi në drejtim të Mbretërisë së Bashkuar pas ndarjes nga jeta të Mbretëreshës Elizabeth II. Kryeministra, presidentë, liderë shtetesh, nga njëra anë e globit në tjetrën, kryetarë organizatash e deri te Papa Françesku reaguan me pikëllim për lajmin e trishtë duke vlerësuar me nota të larta veprat dhe jetën e monarkes shumë të dashur.

“Shenjoi një epokë”, Joe Biden udhëheq homazhet për Mbretëreshën e Anglisë

Publikuar më: 9/9/2022, ora 09:52

Një lum mesazhesh ngushëllimi vërshoi në drejtim të Mbretërisë së Bashkuar pas ndarjes nga jeta të Mbretëreshës Elizabeth II. Kryeministra, presidentë, liderë shtetesh, nga njëra anë e globit në tjetrën, kryetarë organizatash e deri te Papa Françesku reaguan me pikëllim për lajmin e trishtë duke vlerësuar me nota të larta veprat dhe jetën e monarkes shumë të dashur.