Shërbim mjekësor për pushuesit, nga 15 qershori do të hapen 29 qendra verore

29 qendra verore do të hapen duke nisur nga mesi i muajit qershor, ku pushuesit do të kenë mundësi të marrin shërbim mjekësor. Gjithashtu, dhe 14 stacione të Urgjencës Kombëtare do të jenë në gadishmëri. Kështu u shpreh Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu, gjatë një inspektimi në Velipojë, ku nisi zyrtarisht sezoni turistik.