Shërbimet digjitale, Rama u kërkon bankave ulje komisionesh dhe reduktim të radhëve

Publikuar më: 6/5/2022, ora 15:33

Shërbimet digjitale, Rama u kërkon bankave ulje komisionesh dhe reduktim të radhëve

Publikuar më: 6/5/2022, ora 15:33

Qeveria bëhet gati për hapin e radhës në fushën e digjitalizimit, pas kalimit të të gjitha shërbimeve “online” nga 1 maji.