Shërbimi dentar, protokolli i ri për stomatologët dhe kostot për qytetarët

Si do të veprojnë stomatologët në vazhdim me kostot e shtuara? Si e ndikon protokolli i kujdesit punën e një stomatologu? Çfarë kostosh të shtuara ka për ta? Për t’i dhënë përgjigje këtyre pyetjeve dhe të tjerave foli në A2 kryetari i Shoqatës Dentare Shqiptare, Dorian Hysi.