Shërbimi digjital bankar, Procredit Bank me risi në bankingun online

Publikuar më: 27/9/2021, ora 10:22

Shërbimi digjital bankar, Procredit Bank me risi në bankingun online

Publikuar më: 27/9/2021, ora 10:22

Që prej një dekade, Procredit ka nisur të investojë në ofrimin e shërbimeve bankare digjitale, kjo edhe për shkak të kërkesave të klientëve. Tashmë që të gjithë operatorët bankarë janë orientuar nga shërbimet online, për shkak edhe të pandemisë së koronavirusit, Procredit ofron një shërbim të kënaqshëm dhe të sigurt. Përfaqësuesi i Procredit, Diamant Ibrahimi, shpjegon në Ditarin e A2 CNN risitë që kjo bankë sjell në tregun e shërbimit digjital.

Shërbimi digjital bankar, Procredit Bank me risi në bankingun online

Publikuar më: 27/9/2021, ora 10:22

Që prej një dekade, Procredit ka nisur të investojë në ofrimin e shërbimeve bankare digjitale, kjo edhe për shkak të kërkesave të klientëve. Tashmë që të gjithë operatorët bankarë janë orientuar nga shërbimet online, për shkak edhe të pandemisë së koronavirusit, Procredit ofron një shërbim të kënaqshëm dhe të sigurt. Përfaqësuesi i Procredit, Diamant Ibrahimi, shpjegon në Ditarin e A2 CNN risitë që kjo bankë sjell në tregun e shërbimit digjital.