Shërbimi urban në Vlorë, 50 punonjës kërkojnë pagën e luftës

50 punonjës të shërbimit urban në qytetin e Vlorës kanë protestuar gjatë kësaj të marte pranë zyrave të Prefekturës dhe Drejtorisë Rajonale të Tatimeve, pasi prej dy muajsh e gjysmë janë të papunë dhe nuk kanë përfituar as pagën e luftës.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 2 viktima në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 117 raste në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 68 të shëruar në 24 orët e fundit