Sherr në Parlament për Taçin. Zv.kryeministri në përgjime, Salianji dhe Braçe gati në përplasje fizike

Përditësuar më: 16/11/2021, ora 15:14

Sherr në Parlament për Taçin. Zv.kryeministri në përgjime, Salianji dhe Braçe gati në përplasje fizike

Përditësuar më: 16/11/2021, ora 15:14

Sherri dhe dhuna nuk mungoi as në këtë seancë maratonë të Parlamentit. Gjithçka nisi kur deputeti Ervin Salianji akuzoi ish-zv.kryeministrin, Erion Braçe, si personin e dalë në përgjimet e Antimafias italiane në dosjen e Rezart Taçit. Akuzat kaluan në ofendime personale dhe për pak në përplasje fizike.

Sherr në Parlament për Taçin. Zv.kryeministri në përgjime, Salianji dhe Braçe gati në përplasje fizike

Përditësuar më: 16/11/2021, ora 15:14

Sherri dhe dhuna nuk mungoi as në këtë seancë maratonë të Parlamentit. Gjithçka nisi kur deputeti Ervin Salianji akuzoi ish-zv.kryeministrin, Erion Braçe, si personin e dalë në përgjimet e Antimafias italiane në dosjen e Rezart Taçit. Akuzat kaluan në ofendime personale dhe për pak në përplasje fizike.