Sherri në Parlament, përjashtohen për 10 ditë Berisha dhe 4 deputetë të PD

Publikuar më: 27/1/2023, ora 12:25

Sherri në Parlament, përjashtohen për 10 ditë Berisha dhe 4 deputetë të PD

Publikuar më: 27/1/2023, ora 12:25

Pas tensioneve të një dite më parë në Kuvend, Sali Berisha dhe 4 deputetë të PD-së janë përjashtuar me 10 ditë.