”Sheshi”, Noka e Braho flasin për A2 | VIDEO

Për rastin e Bujar Sheshit, opozita dhe mazhoranca ndajnë mendime të ndryshme. Për A2 CNN, demokrati Flamur Noka kërkon dorëheqjen e Arta Markut.