Shfaqen variante të reja, SHBA pranë aplikimit të dozës përforcuese

Ndërsa miliona amerikanë lëvizin lirshëm, ka shqetësime që shtimi i udhëtimeve dhe grumbullimeve masive mund të sjellë një valë tjetër të Covid-19. Spitalet në disa shtete janë të tejmbushur me pacientë.