Shfrytëzim prostitucioni, “të vrasim nënën e vëllain”, dënohen tutorët e 16-vjeçares në Tiranë

Publikuar më: 25/11/2021, ora 16:33

Shfrytëzim prostitucioni, “të vrasim nënën e vëllain”, dënohen tutorët e 16-vjeçares në Tiranë

Publikuar më: 25/11/2021, ora 16:33

Gjykata e Tiranës ka përfunduar procesin gjyqësor ndaj dy të akuzuarve si tutorë të të miturës, bashkëjetuesve Gerald e Evisa, 32 e 24 vjeç. Ata janë shpallur fajtorë për akuzën e “shfrytëzimit të prostitucionit” me të mitura dhe janë dënuar me nga 8 vite burg secili, që prej gjykimit të shkurtuar është ulur në 5 vjet e 4 muaj.

Shfrytëzim prostitucioni, “të vrasim nënën e vëllain”, dënohen tutorët e 16-vjeçares në Tiranë

Publikuar më: 25/11/2021, ora 16:33

Gjykata e Tiranës ka përfunduar procesin gjyqësor ndaj dy të akuzuarve si tutorë të të miturës, bashkëjetuesve Gerald e Evisa, 32 e 24 vjeç. Ata janë shpallur fajtorë për akuzën e “shfrytëzimit të prostitucionit” me të mitura dhe janë dënuar me nga 8 vite burg secili, që prej gjykimit të shkurtuar është ulur në 5 vjet e 4 muaj.