Shfrytëzohet nga narkomanët, ish-fabrika e qelqit në Korçë ngrehinë e rrezikshme

Publikuar më: 29/3/2023, ora 12:38

Shfrytëzohet nga narkomanët, ish-fabrika e qelqit në Korçë ngrehinë e rrezikshme

Publikuar më: 29/3/2023, ora 12:38

E vjedhur dhe e shkatërruar ndër vite ajo që ka mbetur nga ish-fabrika e qelqit ne Korcë, është kthyer në shqetësim për banorët që jetojnë aty pranë. Fëmijët rrezikojnë ndërsa luajnë poshtë inerteve që mund të bien nga çasti në çast. Ndërsa në orët e mbrëmjes ngrehina shërben për narkomanë që konsumojnë lëndë narkotike.

Shfrytëzohet nga narkomanët, ish-fabrika e qelqit në Korçë ngrehinë e rrezikshme

Publikuar më: 29/3/2023, ora 12:38

E vjedhur dhe e shkatërruar ndër vite ajo që ka mbetur nga ish-fabrika e qelqit ne Korcë, është kthyer në shqetësim për banorët që jetojnë aty pranë. Fëmijët rrezikojnë ndërsa luajnë poshtë inerteve që mund të bien nga çasti në çast. Ndërsa në orët e mbrëmjes ngrehina shërben për narkomanë që konsumojnë lëndë narkotike.