Shikimi te fëmijët, okulistja: Po shkaktohen sëmundje në mënyrë artificiale

Publikuar më: 13/9/2023, ora 21:37

Shikimi te fëmijët, okulistja: Po shkaktohen sëmundje në mënyrë artificiale

Publikuar më: 13/9/2023, ora 21:37

Rritja e numrit të vizitave të fëmijëve tek okulistik, si dhe rritja e problematikave me shikimin te kjo grupmoshë, tashmë janë fakte që konfirmohen vit pas viti.

Shikimi te fëmijët, okulistja: Po shkaktohen sëmundje në mënyrë artificiale

Publikuar më: 13/9/2023, ora 21:37

Rritja e numrit të vizitave të fëmijëve tek okulistik, si dhe rritja e problematikave me shikimin te kjo grupmoshë, tashmë janë fakte që konfirmohen vit pas viti.