Shishtaveci dhe Stëbleva të patateve, fermerët me shpresën te Zoti për të shitur prodhimin

Mundohen për muaj të tërë me mjete primitive dhe në fund mbeten vetëm me shpresën nëse do të arrijnë ta shesin pataten. Fermerët në dy nga zonat më të njohura për prodhimin e patates në vend, Shishtaveci në Kukës dhe Stëbleva në Elbasan tregojnë vështirësitë që hasin.