Shitjet në rrjetet sociale, eksperti: Pa taksa, konkurrencë e padrejtë

Së fundmi, në Shqipëri, ashtu si edhe në vendet e tjera të botës po zhvillohet një formë inovative e të bërit tregti. Janë të shumtë ata që shesin produkte dhe shërbime të ndryshme nëpërmjet rrjeteve sociale, kryesisht Instagramit, duke mos paguar asnjë taksë apo tatim.

Vjoldi Danaj, ekspert për inovacionin tregon sesi mund të rregullohet ky aktivitet, që për momenton është një mundësi e mirë punësimi për mijëra të rinj.